Sinterklaasintocht Groesbeek 2019

Na een eerder bericht waaruit duidelijk werd dat Sinterklaas in 2019 ons huisje in Groesbeek wel eens voorbij zou kunnen rijden, heeft Kringloop St. Michael in Groesbeek gevraagd aan 'de Groesbeekse Sinterklaas' van MPK Evenementen om te kijken naar een alternatief voor de Sinterklaasintocht.

De Groesbeekse kinderen verdienen namelijk een leuk en gezellig Sinterklaasfeest.
Zodoende heeft André Brouwer van Kringloop Groesbeek het initiatief genomen om de goede Sint te benaderen.

Er komt een alternatief voor de reguliere Sinterklaas intocht.
Sinterklaas zal dit jaar om 14:00 met zijn pieten binnenkomen op de grote parkeerplaats achter Kringloop st. Michael in Groesbeek.
Vanaf 13:00 zal er een opwarmingsprogramma zijn onder begeleiding van Presentator Mike (Mike Kuperus) van MPK Evenementen.

Omdat de Draisine pal achter de kringloop in Groesbeek rijdt, zal Sinterklaas mogelijk komen met de fietslorrie.

Na het ontvangen van de goede sint zal er een show zijn op een nog geheime locatie ergens in Groesbeek, deze wordt door Sinterklaas bekend gemaakt wanneer hij is aangekomen in Groesbeek.

Hier zal Sinterklaas met zijn trouwe viervoeter Amerigo naar toe rijden, waarbij de pieten en kinderen hem in een lange stoet kunnen volgen.

Uiteraard wordt de middag afgesloten door een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn pieten.

Reserveer daarom vast zondag 17 november 2019 in uw agenda van 13:00 tot 16:00, want dan zal de intocht in Groesbeek plaatsvinden.

Alle aanwezige pieten en kruidnootjes zullen traditioneel bruin zijn.