Camping Animatie

Veel campings, bungalowparken en hotels maken gebruik van onze professionele animatieteams om hun gasten van ´s morgens vroeg tot 's avonds laat te vermaken. Heerlijk voor de kinderen, die op een speelse manier met hun mede vakantiegenieters de boel op stelten kunnen zetten; heerlijk voor de ouders, die in alle rust hun eigen gang kunnen gaan op de camping, uw bungalowpark of in- en om uw hotel. 

Programma op maat

Onze complete programma’s kunnen al door 2 recreatiewerkers worden uitgevoerd. In drukke periodes kunnen meer medewerkers, eventueel aangevuld met een teamleider, ingezet worden. Het aantal en het soort activiteiten passen we aan uw wensen, de teamgrootte en de drukte op uw bedrijf aan.

Leuk voor alle leeftijden

Animatie is er in eerste instantie natuurlijk voor kinderen en tieners. MPK Evenementen heeft voor veel campings, bungalowparken en hotels een uitgebreid programma. Voor de allerkleinsten is dit bijvoorbeeld vaak in de vorm van miniclubs.
Hier kan in de ochtend lekker worden geknutseld, geschminkt of gekleurd, eventueel in een speciale animatieruimte.

Iets later op de dag kunnen de spellen beginnen: speurtochten, dans- en theatershows, meedoen in uitvoeringen van sprookjes, en verkleedpartijtjes. Daarnaast wordt er voor de (iets) oudere kinderen van alles georganiseerd.
Vaak worden onze animatieactiviteiten ingedeeld op leeftijdsgroep. Zo kunnen de kinderen zich samen met hun leeftijdsgenootjes in het zweet werken tijdens sporttoernooitjes: met behulp van onze animatieteams worden bijvoorbeeld zeskampen, voetbalwedstrijden of beachvolleybaltoernooien opgezet.
Ligt de camping 
bij water, reken er dan maar op dat er activiteiten in- en op het water zijn!

Rustige weken?

Wij passen het programma altijd aan op de drukte op uw park. In een rustige week (bv. laatste zomerweek) kunt u kiezen voor een kleiner animatieteam. Hiervoor zijn in principe 2 medewerkers nodig, maar in uitzonderlijke gevallen is één medewerker voldoende.