Escaperooms

Een Escape Room is een leuke (groeps)activiteit waarbij je met een partner, een clubje vrienden of collega's wordt opgesloten in een kamer.
Je moet vervolgens (vaak binnen een bepaalde tijd) uit deze kamer proberen te ontsnappen.
Dat doe je door puzzels, clues en raadsels op te lossen.
Deze oplossing leidt uiteindelijk tot een code die je nodig hebt om de uitgang van de Escape Room te openen en te ontsnappen.

Event Escaperoom

Onze Event Escaperoom is een dynamische escaperoom waarbij u zelf een keuze kunt maken in de escape tijd.
U heeft keuze uit 15 minuten, 30 minuten of 60 minuten, afhankelijk van de tijd worden de puzzels uitgebreider en complexer.
Of dit nu op uw winkelcentrum, school, event, bedrijfslocatie of thuis is, de Event Escaperoom is gegarandeerd een succes.

Vanzelfsprekend kan hier een lead-generator van worden gemaakt, vraag deelnemers bijvoorbeeld om hun e-mailadres of telefoonnummer om een prijs te kunnen uitreiken aan de snelste 'escapers'.

* De afbeelding wijkt af van de werkelijke Event Escaperoom, dit om niet al teveel inzicht te geven in het ontwerp en de hierin mogelijk verwerkte opdrachten.

Printed Escaperoom

Met onze Printed Escaperooms kunt u waar u maar wilt, de spanning beleven van een Escape Room.

Net als bij een echte Escape Room ben je ook bij dit spel "opgesloten" en moet je de codes vinden om te ontsnappen.
Gedrukt op (A3 formaat) (inpak)papier, of op een gepersonaliseerd item zoals bijvoorbeeld een wijnkistje, kartonnen verpakking of een item bepalend voor uw branche of sector. 

MPK Evenementen kan tot wel 7 verschillende gepersonaliseerde escaperooms voor u ontwikkelen.

Escaperoom op locatie

MPK Evenementen ontwikkelt en produceert naast bovengenoemde vormen van Escaperooms, ook Escaperooms op locatie.
Hierbij bouwen wij op uw locatie een volledige escaperoom, inclusief alle puzzels en opdrachten afgestemd op uw doelgroep en/of branche.

U hoeft alleen een ruimte ter beschikking te stellen, wij regelen de rest.
Van storytelling, tot opbouw en 'reset instructies'.

Escaperooms hebben niet alleen een hoge entertainmentwaarde voor uw bedrijf, maar kunnen ook uitstekend tijdens de onboarding van nieuw personeel of als assesmenttool worden ingezet.