MPK Evenementen ontwikkelt diverse spelprogramma's, waaronder escaperooms.

Dit kan zowel fysiek bij u thuis of op kantoor, digitaal op uw- of -onze website,  gedrukt op (A3 formaat) (inpak)papier, of op een gepersonaliseerd item zoals bijvoorbeeld een wijnkistje, kartonnen verpakking of een item bepalend voor uw branche of sector. 

Wij ontwikkelen dit in ieder gewenst thema, of gebasseerd op uw website en huisstijl.

Escaperooms dienen niet uitsluitend ter vermaak. Ze kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt bij een assessment van sollicitanten of cursisten.

Een Escape Room is een leuke (groeps)activiteit waarbij je met een partner, een clubje vrienden of collega's wordt opgesloten in een kamer. Je moet vervolgens (vaak binnen een bepaalde tijd) uit deze kamer proberen te ontsnappen of juist zien in te breken. Dat doe je door puzzels, clues en raadsels op te lossen. Deze oplossing leidt uiteindelijk tot een code die je nodig hebt om de uitgang van de Escape Room te openen en te ontsnappen of in te breken.


Wil jij een gepersonaliseerde Escaperoom of juist een 'Breakin-room'?
MPK Evenementen denkt hier graag in mee.

Via de gegevens op ons visitekaartje, kun je direct contact opnemen met de eigenaar van MPK Evenementen.

Hij kan je alles vertellen over de mogelijkheden en prijzen.
Wil je dat wij contact met jou opnemen? Breek dan in door alle puzzels op te lossen op deze pagina, en de juiste code in te vullen op de 'wachtwoordpagina'.


Soms is de invulling even puzzelen


6 triljard mogelijke combinaties
Om een sudoku van 9x9 op te lossen zijn er 6,670,903,752,021,072,936,960 mogelijke combinatie, maar slechts 5,472,730,538 daarvan tellen echt als verschillende oplossingen. Onnodig te vermelden dat je enkele honderden jaren nodig hebt om alle sudoku’s op te lossen.

Volgens recent wetenschappelijk onderzoek helpt hersengymnastiek geheugenverlies te voorkomen. Dat is mooi meegenomen in de strijd tegen het verlies van cognitieve functies dat onvermijdelijk gepaard gaat met ouder worden. De wetenschap stimuleert hersenoefeningen omdat het oefenen van je hersenen goed is voor je algemene kennis en op die manier je zelfvertrouwen kan helpen vergroten. Wie dagelijks puzzels of woordspelletjes speelt, kan mogelijk zelfs een vorm van bescherming tegen Alzheimer inbouwen.

Bewezen is het nog niet, maar de wetenschap sluit niet uit dat hersengymnastiek uiteindelijk de ontwikkeling van Alzheimer zou kunnen afremmen.


Meer over MPK Evenementen


Wij bedenken en organiseren verrassende acts, optredens en animatieprogramma's.
MPK Evenementen is uw partner voor unieke acts en typetjes, (opblaas) attracties, ballondecoraties, animatie en nog veel meer. 

Of het nu om de opening van een nieuwe winkel of ander evenement in uw winkelcentrum, de opbouw van een animatieteam met animatieprogramma op uw vakantiepark, een productlancering, 
het medewerkersfeest, een inhoudelijk congres of de kick-off van een nieuw product gaat. 

Allemaal hoogtepunten waar veel mensen naar uitkijken.
Momenten die in één keer goed moeten gaan.

MPK Evenementen ondersteunt ondernemers bij het invullen van hun entertainment vraagstukken. 

Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie!

Op de website van MPK Evenementen staan maar liefst 20 acts, ondanks dat de 20 meest favoriete (standaard) acts worden weergegeven, zijn er nog 35 andere (standaard) mogelijkheden, en hebben wij voor meer dan 295 klanten op aanvraag diverse typetjes gecreërd. 

Ook wanneer het gaat om eventinvulling hebben wij onze sporen verdiend. Met meer dan 170 diverse mogelijkheden kunnen wij menig event tot een succes maken. Ook hierbij staat er slechts een greep van wat wij hebben weergegeven op onze website.

En voor alles geldt, hebben wij het niet? Dan zoeken wij het voor u!

Naast al het bovengenoemde bieden wij tevens feestelijke decoraties aan in de vorm van ballonbogen, ballonpilaren en ballontrossen.

Zo is niet alleen de invulling van uw event feestelijk, maar ook de omlijsting.

Onder de productcategorie 'Event invulling' staan maar liefst 11 categorieën met verschillende mogelijkheden, denk hierbij aan 19 verschillende stormbanen, 9 multiplay's, 14 springkussens, 6 glijbanen en klimtoestellen, 6 waterattracties, 4 draaimolens en kiddyrides, 12 voetbalattracties, 28 zeskamp en actiespellen, 36 Oud Hollandsche spelletjes, 12 Fun-Food & Drink opties, 24 eyecatchers.


MPK Kruiswoordpuzzel


Kruiswoordpuzzel meest populair


Uit een klein onderzoek is gebleken dat de kruiswoordpuzzel vaak het eerste is waar mensen aan beginnen als zij bijvoorbeeld een krant lezen. Een goede keuze als je het ons vraagt. Door je volledig te richten op het oplossen van een puzzel, spreek je het creatieve deel van het brein aan en de kennisopslag in het brein, althans dat denkt onze redacteur. Hoe dan ook, de kruiswoordpuzzel is populair, leuk en redelijk eenvoudig volgens velen.