Sinterklaasfeest Groesbeek 2021

Stichting Sinterklaascomité Groesbeek in samenwerking met MPK Evenementen en Kringloop Groesbeek organiseren jaarlijks de Groesbeekse Sinterklaasintocht.

Vanwege de strenge coronamaatregelen zag de aankomst van Sinterklaas er iets anders uit dan wij eigenlijk hadden gewild.
Ondanks de 'alternatieve intocht' hopen wij dat u en uw kinderen hebben genoten.

Hieronder staan alle foto's welke zijn gemaakt op de dag van de intocht door de fotograaf, tijdens onze bedrijfsbezoeken en bij enkele van onze huisbezoeken.

U kunt de foto's downloaden tot 15-12-2021, na deze datum zal deze pagina niet langer actief zijn.
Dit kunt u doen door op de afbeelding te klikken (vergroten), uw rechtermuisknop in te drukken of de afbeelding ingedrukt te houden, de afbeelding (image) op te slaan.

Wij zien u en uw kinderen graag terug bij de Sinterklaasintocht 2022.

Stichting Sinterklaascomité Groesbeek is een initiatief van o.a. MPK Evenementen.

De echte Sinterklaas van de intocht bij u thuis op bezoek?
Dat kan! Samen met Toverpiet komt Sinterklaas bij u thuis langs om er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van te maken.

Onze bezoeken zijn anders dan die van de reguliere Sint en Piet, geen ellenlange stukjes voorgelezen uit het grote boek of een huiskamer waarbij je de pepernoten weken later nog terug vindt omdat de pieten zo nodig moesten strooien. Nee, Sint en Toverpiet hebben een magisch programma.

Ieder jaar is er wel weer iets mis gegaan, de pepernoten zijn vergeten, de tekeningen zijn kwijt of de cadeautjes spoorloos verdwenen.
Natuurlijk is dit voor Toverpiet geen probleem, met een klein beetje hulp van de kinderen lost hij de problemen op magische wijze weer op!
Met een flinke dosis humor en verbazingwekkende trucs, beleefd zowel jong als oud de echte magie van het Sinterklaasfeest.

HOE KUNT U EEN HUISBEZOEK RESERVEREN?

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Wilt u deze pagina delen met bijvoorbeeld uw vrienden, familie of bekenden? Dit kan via onderstaande buttons!